Activiteiten bij STUVGemeentesubsidie en gulle particulieren en bedrijven maken het mogelijk voor STUV om voor haar klanten diverse activiteiten te organiseren. Activiteiten staan veelal in het teken van ontmoeting, hulp bij integratie, participatie in de samenleving , sport en cultuur.
Voorbeelden van activiteiten die STUV organiseert:
• Zomerfeest (jaarlijks)
• Kerstviering (jaarlijks)
• Gezamenlijk eten (maandelijks)
• Bezoek Haagse markt (incidenteel)
• Taallessen (voorheen, momenteel bezig met taalmaatjes-project)

Het jaarlijkse zomerfeest en de kerstviering zijn zeker mooie hoogte-punten in het jaar.
Tijdens de kerstviering wordt het STUV-huis, porto Cabin, garage en de tuin helemaal in kerstsferen getuigd door vele lampjes, kaarsjes, fakkels en decoraties. Er is een cadeautjesboom en aan het eind van de viering ontvangen klanten een kerstpakket. Tijdens de avond wordt er genoten van een heerlijk buffet en leuke bezigheden (bv. Zingen of salsa-dansen).
Ook tijdens het zomerfeest is het genieten van lekker eten en leuke bezigheden maar dan geheel in een zomerse stijl.

Elke maand wordt er door een klant, medewerker of vrijwilliger een heerlijke maaltijd gemaakt die gezamenlijk wordt genuttigd. Het is een perfecte plaats voor ontmoeting. Daarnaast zijn er vaak mooie thema’s aan een avond gebonden, zoals bijvoorbeeld geluk of feest, en wordt er een tafel-gesprek gehouden.

STUV heeft in het verleden groepslessen Nederlandse taal georganiseerd. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een taalcoachings-project waarbij de klant samen met een coach Nederlandse taal gaat oefenen.